Bericht versturen
Huis > PRODUCTEN > De gebruikte Concrete Pomp van Sany >
HetOpgezette de Concrete Pomp w/6-wapen van SANY SY56 RZ6 Vouwen & 56m Verticaal Bereik

HetOpgezette de Concrete Pomp w/6-wapen van SANY SY56 RZ6 Vouwen & 56m Verticaal Bereik

Plaats van herkomst:

Tchang-cha, China

Merknaam:

SANY

Modelnummer:

56 METER

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Verticaal Bereik:
56 m
Chassis:
Volvo
Jaar:
In 2012
Productomschrijving

De vrachtwagen-Opgezette Concrete Pomp van SANY SY56 RZ6: 56m Verticaal Bereik

HetOpgezette de Concrete Pomp w/6-wapen van SANY SY56 RZ6 Vouwen & 56m Verticaal Bereik 0

 

De vrachtwagen-opgezette concrete pomp van SANY SY56 RZ6 is een krachtige pomp die grote volumes van beton kan behandelen. De maximale hoeveelheid van beton die de pomp kan behandelen hangt van verscheidene factoren, met inbegrip van het mengelingsontwerp, grootte van de pijpleiding, en de het pompen afstand af.

Nochtans, is de maximumoutput van de pomp 170 kubieke meters per uur (of 222 kubieke yards per uur), wat het geschikt maakt om een significante hoeveelheid beton in een korte hoeveelheid tijd te behandelen. Deze hoge output staat voor het efficiënte en betrouwbare pompen van grote volumes van beton voor een verscheidenheid van bouwtoepassingen toe.

Het is belangrijk om op te merken dat het daadwerkelijke volume van beton dat de pomp kan behandelen afhankelijk van de specifieke voorwaarden van elke baanplaats en het type van beton kan variëren die worden gebruikt. Het wordt altijd geadviseerd een professionele concrete pompexploitant raadplegen om ervoor te zorgen dat de pomp veilig en effectief voor elke specifieke baanplaats wordt gebruikt.

HetOpgezette de Concrete Pomp w/6-wapen van SANY SY56 RZ6 Vouwen & 56m Verticaal Bereik 1HetOpgezette de Concrete Pomp w/6-wapen van SANY SY56 RZ6 Vouwen & 56m Verticaal Bereik 2

 

Kernpomp: 1900 mm x 260 mm
Output: 160 m ³/h
Druk: 85 bar
Type van het vouwen: 6 wapen RZ
Verticaal bereik: 56.0 m


+ Op zwaar werk berekend ontwerp met overzichtstechnologie en pasvormen in de gewichtsverordeningen
+ Beschermt de steunregeling de machine, de exploitant en de derde partijen tegen ongevallen
+ Voldoet dit systeem aan EN 12001 en Machinesrichtlijn – verschillende toen overvloed van andere leveranciers!
+ Eenvoudig gebruikersinterface met intuïtieve HBC-verre radio
+ Verrassende waarde – uitstekende prijs voor de prestaties
+ Hier om te blijven! De globale het team & de lokale serviceinfrastructuur van SANY die u reeds op hebt vertrouwd
+ Dienst-vriendschappelijk met zelfdiagnosehulpmiddel voor gemakkelijk onderhoud ter plaatse, het oplossen van problemenhulpmiddelen, dubbel-zuiger-trekt geoptimaliseerde accessability van het onderhoudspunt en functie voor snellere zuigerverandering in

HetOpgezette de Concrete Pomp w/6-wapen van SANY SY56 RZ6 Vouwen & 56m Verticaal Bereik 3

 

Het vouwen van systeem 6 wapen RZ
Verticaal bereik 56,0 m
Horizontaal bereik 51,0 m
Bereikdiepte 36,6 m
Openende hoogte 15,2 m
De lengte van de Beëindigenslang 3 m
Steun
De kraanbalk spreidde voor 9,5 m uit
De kraanbalk spreidde achter 12,7 m uit
Afmetingen
Lengte 14,1 m
Breedte 2,55 m
Hoogte 4,0 m
Kernpomp
Output 160 m ³ /h
Druk 85 bar
Slagen/min 26
Leveringscilinder Ø 260 mm
Slaglengte 1900 mm

HetOpgezette de Concrete Pomp w/6-wapen van SANY SY56 RZ6 Vouwen & 56m Verticaal Bereik 4

SANY SY56 RZ6 is een vrachtwagen-opgezette concrete die pomp voor het efficiënte en betrouwbare pompen van beton in een verscheidenheid van bouwtoepassingen wordt ontworpen. Met een verticaal bereik van 56 meters, is het ideaal voor high-rise gebouwen, grote structuren, en andere bouwprojecten die pompen het over lange afstand vereisen. Hier zijn sommige gebruiksscenario's voor de vrachtwagen-opgezette concrete pomp van SANY SY56 RZ6:

1. High-rise Gebouwen: SANY SY56 RZ6 is perfect voor het pompen van beton voor high-rise gebouwen. Met zijn lang verticaal bereik, kan het gemakkelijk de hogere vloeren bereiken die van lange gebouwen, de behoefte aan handarbeid verminderen en efficiency verhogen.

2. Grote Structuren: De pomp is ook geschikt om beton voor grote structuren zoals bruggen, dammen, en tunnels te pompen. Zijn lang bereik staat voor het efficiënte en betrouwbare pompen van beton toe aan moeilijk te bereiken gebieden van deze structuren.

3. Industriële Projecten: SANY SY56 RZ6 is ook ideaal voor industriële projecten die grote volumes van beton, zoals fabrieken, elektrische centrales, en pakhuizen vereisen. Zijn hoge output en lang bereik maken tot het een efficiënte en betrouwbare het pompen oplossing voor deze soorten projecten.

4. Infrastructuurprojecten: De pomp is ook geschikt voor infrastructuurprojecten zoals wegen, luchthavens, en spoorwegen. Zijn lang bereik en hoge output maken tot het een ideale keus voor het pompen van beton voor bouw van infrastructuurprojecten.

Globaal, is de vrachtwagen-opgezette concrete pomp van SANY SY56 RZ6 een veelzijdig en betrouwbaar stuk van materiaal dat in diverse bouwtoepassingen kan worden gebruikt die pompen het over lange afstand van beton vereisen. Zijn geavanceerde eigenschappen en krachtige mogelijkheden maken tot het een efficiënte en rendabele oplossing voor bouwprojecten op grote schaal.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2024 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.