Bericht versturen
Huis > PRODUCTEN > De gebruikte Concrete Pomp van Sany >
SANY SYG5359THBEB 490C-8 VRACHTWAGEN-OPGEZETTE CONCRETE POMP: De kwaliteit verandert de Wereld

SANY SYG5359THBEB 490C-8 VRACHTWAGEN-OPGEZETTE CONCRETE POMP: De kwaliteit verandert de Wereld

Plaats van herkomst:

Hunan, China

Merknaam:

SANY

Modelnummer:

SYG5359THBEB 490C-8

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Voorwaarde:
Gebruikt
Toepasselijke Industrie:
Bouwmateriaalwinkels, MachinesReparatiewerkplaatsen, Productieinstallatie, Bouwwerkzaamheden, Energi
Toonzaalplaats:
Niets
Video uitgaand-inspectie:
Verstrekt
Het Rapport van de machinestest:
Verstrekt
Marketing Type:
Gewoon Product
Garantie:
Niet beschikbaar
Haven:
Alle Chinese havens
Lokale serviceplaats:
Niets
Verleende naverkoop de dienst:
Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning
De Diameter van de leveringscilinder:
180mm
De Slag van de leveringscilinder:
1800mm
Motormodel:
Weichai WP4G125E221
Motormacht:
92KW
Vultrechtercapaciteit:
0.8m3
Max. Gezamenlijke Diameter:
40mm
Max. Theor. Horizontale Vervoerende Afstand:
1200m
Max. Theor. Output:
90m3/h
Max. Theor. Outputdruk:
8Mpa
Max. Theor. Verticale Vervoerende Afstand:
200m
Model:
De gebruikte Concrete Pomp van Sany
Oliepomp:
Duikerspomp
Pijpdiameter:
125mm
Pompklep:
S Klep
Type:
Vrachtwagen-opgezet
Productomschrijving

introduceer producteigenschappen SANY SYG5359THBEB 490C-8 vrachtwagen-OPGEZETTE CONCRETE POMP: De kwaliteit verandert de WereldSANY SYG5359THBEB 490C-8 VRACHTWAGEN-OPGEZETTE CONCRETE POMP: De kwaliteit verandert de Wereld 0

SANY SYG5359THBEB 490C-8 vrachtwagen-opgezette concrete pomp is een stuk van uitstekende kwaliteit van materiaal dat voor efficiënt en effectief pompend beton in diverse bouwtoepassingen wordt ontworpen. Hier zijn sommige van zijn zeer belangrijke eigenschappen:

 1. Boomsysteem: De pomp kenmerkt een 49m boomsysteem met een 5 sectierz type boom. De boom wordt gemaakt van staal met hoge weerstand en ontworpen om uitstekende stabiliteit en flexibiliteit tijdens verrichting te verstrekken.

 2. Intelligent Controlesysteem: De pomp kenmerkt een intelligent controlesysteem dat voor nauwkeurig en efficiënte exploitatie toestaat. Het systeem omvat een intelligente boom anti-vibration technologie, een automatisch smeringssysteem, en een afstandsbedieningverrichting.

 3. Hoge Machtsmotor: De pomp wordt aangedreven door een 400kW-motor die hoge macht en torsie voor het efficiënte pompen verstrekt.

 4. Grote Concrete Output: De pomp heeft een maximumoutput van 170m ³ /h, toestaand voor het efficiënte pompen van grote volumes van beton.

 5. Geavanceerd Hydraulisch Systeem: De pomp kenmerkt een geavanceerd hydraulisch systeem dat vlotte en betrouwbare verrichting verstrekt. Het systeem omvat een hoge drukpomp, een hoge drukaccumulator, en een evenredige richtingklep.

 6. Gemakkelijk Onderhoud: De pomp wordt ontworpen voor gemakkelijk onderhoud, met geschikte toegang tot belangrijke onderdelen en een gebruikersvriendelijke interface voor controle en het oplossen van problemen.

 7. Veiligheidseigenschappen: De pomp is uitgerust met een waaier van veiligheidseigenschappen, met inbegrip van een automatisch systeem van het boomeinde, hydraulische veiligheidsklep, en de knoop van het noodsituatieeinde.

Globaal, is SANY SYG5359THBEB 490C-8 vrachtwagen-opgezette concrete pomp een hoogstaand en betrouwbaar stuk van materiaal dat wordt ontworpen om het efficiënte en efficiënte concrete pompen voor een waaier van bouwtoepassingen te verstrekken.

 

SANY SYG5359THBEB 490C-8 VRACHTWAGEN-OPGEZETTE CONCRETE POMP: De kwaliteit verandert de Wereld 1

SANY SYG5359THBEB 490C-8 VRACHTWAGEN-OPGEZETTE CONCRETE POMP: De kwaliteit verandert de Wereld

SANY SYG5359THBEB 490C-8 VRACHTWAGEN-OPGEZETTE CONCRETE POMP: De kwaliteit verandert de Wereld 2

Wat zijn de veiligheidseigenschappen van de pomp?

SANY SYG5359THBEB 490C-8 vrachtwagen-opgezette concrete pomp is uitgerust met verscheidene veiligheidseigenschappen om veilige en betrouwbare verrichting te verzekeren. Deze veiligheidseigenschappen omvatten:

 1. Het automatische Systeem van het Boomeinde: De pomp is uitgerust met een automatisch systeem van het boomeinde dat om het even welk potentieel gevaar kan ontdekken en automatisch de boombeweging tegenhouden om ongevallen te verhinderen.

 2. De Knoop van het noodsituatieeinde: De pomp is uitgerust met een knoop van het noodsituatieeinde die de verrichting van de pomp in het geval van een noodsituatie kan onmiddellijk tegenhouden.

 3. Hydraulische Veiligheidsklep: De pomp is uitgerust met een hydraulische veiligheidsklep die de boom zich te bewegen kan verhinderen als het hydraulische systeem ontbreekt.

 4. Het Systeem van de kraanbalkveiligheid: De pomp is uitgerust met een systeem van de kraanbalkveiligheid dat de ongelijke grond kan ontdekken en de kraanbalken automatisch aanpassen om de stabiliteit van de pomp te verzekeren.

 5. Het Systeem van de overbelastingsbescherming: De pomp is uitgerust met een systeem van de overbelastingsbescherming dat de lading van de pomp kan controleren en de pomp verhinderen te overbelasten.

 6. De Uitbarstingsbescherming van de hoge drukslang: De pomp is uitgerust met een systeem van de de uitbarstingsbescherming van de hoge drukslang dat de slang kan verhinderen het barsten van en verwonding of schade te veroorzaken.

Globaal, worden de veiligheidseigenschappen van SANY SYG5359THBEB 490C-8 vrachtwagen-opgezette concrete pomp ontworpen om de veiligheid van de exploitant en het omringende milieu tijdens zijn verrichting te verzekeren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2024 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.