Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is een Concrete Pomp?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Wat is een Concrete Pomp?

2021-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is een Concrete Pomp?

Wat is een betonpomp?

Achtergrond van betonnen pompen

 
Een betonpomp is een hulpmiddel voor het vervoeren van vloeibaar beton.
 

In een periode van meer dan een halve eeuw hebben betonpompen langzaam andere methoden voor het overbrengen van vloeibare beton overgenomen. A number of different designs of concrete pump were developed in the first half of the 20th century but it was Friedrich Wilhelm Schwing's company Schwing GmbH which invented the twin cylinder hydraulic concrete pump in 1957Het beginsel van dit ontwerp werd door bijna alle andere fabrikanten overgenomen en is nog steeds het wereldwijde standaardontwerp.

De pomp werkt door één zuiger vloeibare beton uit een hopper in een cilinder te trekken terwijl de andere tegelijkertijd het beton in de ontladingsbuizen duwt.Een klep die bepaalt welke cilinder open is voor de betonnen hopper en welke open is voor de ontladingsbuizen, schakelt over telkens wanneer de zuigers het eindpunt bereiken (ziesteenventielHieronder en links - klik om te vergroten) en het proces gaat verder met de eerste cilinder die nu ontlaadt en de tweede die vers beton uit de hopper trekt.

De Betonpomp was bijzonder belangrijk bij de revolutie in de bouw van grote hoge gebouwen.Vroeger werden kranen gebruikt om grote emmers (of schepen) vol beton te tillen tot waar het nodig wasEen kraan kon één emmer tegelijk tillen, normaal gesproken ongeveer 2 kubieke meter beton.

Er zijn veel voordelen in het pompen van beton in vergelijking met dit emmer- en kraan systeem. it also means a constant supply of concrete to the top and the placing hoses can be positioned wherever they need to be so the liquid concrete can pour straight out of the hose where it's needed rather than having to distribute a two cubic yard mound of concrete over the desired area.

 

 

Voordelen van het pompen van beton ten opzichte van het opheffen ervan in schippen via een kraan:

 

  • Veel grotere hoeveelheid beton per uur. Een kraan zou goed 12 m3 per uur kunnen tillen.Schwenkende statische pompHet kan meer dan 50 kubieke meter per uur pompen naar de top van de hoogste hoge gebouwen van vandaag.
  • Een constante stroom. De hedendaagse Schwing Betonpompen kunnen zo snel beton pompen als een vrachtwagen-mixer er in kan ontladen.
  • Minder verspilde manuren. De mensen die het beton leggen moeten wachten op de volgende partij terwijl de skip in beweging is of aan de bodem wordt gevuld.De mensen aan de onderkant wachten gewoon op de skip om terug te komen naar beneden terwijl het in beweging is of ontladen aan de topDe continue stroom van een betonpomp betekent minder wachten.
  • De kraan kan andere taken uitvoeren. In plaats van emmers beton op en neer te tillen, kan de kraan worden gebruikt om staalwerk, steigeringen, vormwerk en al het andere noodzakelijke bouwmateriaal naar de plaats te brengen waar het nodig is.
  • Beton geplaatst recht waar je het wilt. De plaatsingsslang kan worden verplaatst zodat beton kan worden geplaatst waar het nodig is.Afzonderlijke plaatsingsboomkan ook worden gebruikt om de eindslang precies te plaatsen waar deze binnen een groot gebied nodig is.mobiele betonpompenkomen met hun eigen toegewijde plaatsing boom.
  • Lagere arbeidskosten. Omdat het beton precies kan worden geplaatst waar het nodig is,Er is slechts een minimum aantal mensen nodig om het beton te distribueren - in tegenstelling tot wanneer een skip een lading dumpt en er mensen nodig zijn om het beton te verplaatsen naar waar het nodig is.
  • Snellere opstelling. Eenmobiele pompHet is de bedoeling van de Commissie om de Commissie te verzoeken om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om de ontwikkeling van het milieu te bevorderen.
 
De rotsklep

 

Naarmate de vraag naar betonnen pompen verder en hoger groeide, kon het toen gebruikte platte hekklep niet meer aan de vereiste druk voldoen en in 1982 werd deSchwing patenteerde de revolutionaire "Rock Valve"Dit was in staat om met veel hogere druk te werken, waardoor de hoogten en afstanden voor het pompen van beton aanzienlijk werden vergroot.De hoge druk in de Rock Valve systeem helpt de klep te verzegelen in plaats van te werken tegen het.

De brede mond van de Rock Valve helpt ook om het systeem stabiel te houden en is extreem laag slijtage als gevolg van de lage wrijving ontwerp.Het slijpbeton is alleen schrapen tegen één kant van de klep op een bepaald moment, waardoor de slijtage in vergelijking met andere ontwerpen bijna gehalveerd wordt.

 
Beton plaatsen

Het pompen van het beton is één aspect van de algemene taak. Een ander aspect is het controleren van de plaats van het beton.een afstandsbediende gewrichtsbandhet plaatsen van de boomDe robotarm is ontworpen om zich op een klein gebied te ontplooien en om elke plek binnen de lengte van de boom te bereiken.Ook al zijn er moeilijke belemmeringen en beperkingen in het gebiedDe buis loopt over de lengte van de boom en een slang aan het uiteinde kan worden geplaatst om het beton snel en gemakkelijk precies op de juiste plaats te plaatsen.

 

Soorten betonnen pompen

 

Behalve de capaciteit wordt het belangrijkste verschil tussen de verschillende soorten betonpompen bepaald door de extra apparatuur die als onderdeel van de pomp wordt geleverd.Een betonnen pomp in zijn eenvoudigste vorm wordt het best weergegeven door eenVaste betonnen pompHierbij worden nog andere soorten betonnen pompen toegevoegd:

  • Vervoer- een speciaal voertuig voor het vervoer en de plaatsing van de pomp,
  • Een boom- een speciaal aan de pomp bevestigde plaatsingsboom,
  • en zelfs eenTruckmixer- om het beton op te slaan en te leveren.

 

 
Mobiele pomp
 

EenMobiele betonnen pomp, ook wel bekend als eenTruck gemonteerd mobielDe mobiele telefoons zijn voorzien van een betonpomp en een op het chassis van een vrachtwagen gemonteerde boem.variërendvan minder dan 20 meter tot die welke een hoogte van meer dan 60 meter kunnen bereiken.Het voordeel van een mobiele pomp is dat het kan verschijnen op een baan en het pompen van beton zeer snel naar overal binnen het bereik van de boomDit maakt mobiele boompompen zeer populair bij de meest uiteenlopende bouwprojecten.in staat zijn om met zeer grote hoeveelheden snel te pompen naar waar beton nodig is met minimale arbeidskrachten.

 
Vaste pomp
 

EenStatische betonnen pomp, ook wel Stationary genoemd,Lijnpomp of op een aanhangwagen gemonteerde betonpomp is gemonteerd op een aanhangwagen en vereist dat er een aparte pijpleiding wordt bevestigd die bereikt waar het beton moet worden geplaatstDe pijpleiding bestaat uit een reeks van stalen of rubberen buizen, ook wel betonnen plaatsingsbuizen genoemd, die met elkaar zijn verbonden en handmatig aan de uitlaat van de pomp worden bevestigd.Het andere uiteinde van de buis kan ofwel worden bevestigd aan eenAfzonderlijke plaatsingsboom, waardoor het beton snel en nauwkeurig over een groot gebied kan worden geplaatst, of het kan gewoon worden afgewerkt met een rubberen plaatsingsslang voor handmatige plaatsing.Een statische pomp moet worden gesleept of afzonderlijk worden vervoerd naar de werkplek.

Het voordeel van een statische pomp is dat de pijpleiding lang kan zijn, zodat de pomp zeer ver van de plaats waar het beton wordt geplaatst kan zijn.Misschien honderden meters onder of zelfs kilometers verderop.Dit maakt statische pompen essentieel voor tunnelen en hoge gebouwen.Van kleinere pompen die ideaal zijn voor woon- en laagbouwwerkzaamheden tot de SP8800 die drukken tot 243 bar kan bereiken en meer dan 100 m3 per uur kan pompenHet is een middelgrote SP4000 die deWereldrecord(Het project omvatte ook een horizontale component van meer dan 1 km.) Een pompafstand die niet met een Schwing-pomp kan worden bereikt, moet nog worden gevonden.

 
Statische pomp voor vrachtwagens
 

Een statische pomp kan eveneens op een vrachtwagenchassis worden gemonteerd, maar zonder boom.Statische betonnen pomp op schommeltruckDeze zijn perfect voor de vele snelle klussen waar een boom niet kan komen.Het kan een plaat zijn voor een uitbreiding aan de achterkant van een huis of tuin waar een pijpleiding door of rond het gebouw is de enige optieEen normale statische pomp moet worden gesleept of op een Hiab-truck worden geleverd, maar met de Truck Mounted Static Pump kan de bediener deze rechtstreeks naar de werkplek rijden.Statische pompen op schommeltrucksalso come with storage for up to 100 meters of pipeline and other accessories so everything needed is in one place allowing the operator to pack up and head straight to the next job as soon as a work is completed.

 
Betonpomp voor vrachtwagenmixer
 

Zowel mobiele als statische pompen hebben een grote hopper om beton van een vrachtwagenmixer te ontvangen.Schwing Stetter biedt echter een mobiel product aan dat ook een betonnen voorraad met zich meebrengt.. deFahrmischer Betonpomp(truck mixer concrete pump) combineert niet alleen een pomp en een boom, maar ook de betonslag- en transport in de vorm van een mixer truck, allemaal in één pakket.

Bezoek onzeYouTubeLink om de video te zien:☞☞☞Innovaties bereiken

 

 

Achieve Innovations (Changsha) Co., Ltd., is gespecialiseerd in gereconstrueerde betonnen pompen en onderdelen, leveren alleen klanten met hoge standaard betonnen pompen, Ondertussen levert ACHIEVE klanten en partners:
1) Gereconstrueerde vrachtwagenkraan
2) Nieuwe betonnen pompen
3) Betonbatterijen
4) Torenkranen en bouwheftrucks
5) Onderdelen voor betonnen pompen en betonnen batchfabrieken

 

U kunt contact opnemen met het ACHIEVE-team via WhatsApp:
+86 189 7589 9860 (Keeway)
+86 135 0746 4139 ((Joanna)
+86 180 7516 1689 ((Vigoss)
+86 135 0849 0450 ((Liu)

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2024 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.