Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is een Concrete Pomp?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Wat is een Concrete Pomp?

2021-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is een Concrete Pomp?

Wat is een Concrete Pomp?

                    Achtergrond van Concrete Pompen

 
Een concrete pomp is een hulpmiddel om vloeibaar beton te vervoeren.
 

Over een periode van meer dan een halve eeuw, hebben de concrete pompen langzaam uit andere methodes om vloeibaar beton over te brengen overgenomen. Een aantal verschillende ontwerpen van concrete pomp werden ontwikkeld in de eerste helft van de 20ste eeuw maar het was het bedrijf Schwing Gmbh van Friedrich Wilhelm Schwing dat de tweelingcilinder hydraulische concrete pomp in 1957 uitvond. Het principe van dit ontwerp werd goedgekeurd door bijna alle andere fabrikanten en is nog het standaardontwerp wereldwijd.

De pomp werkt door één vloeibaar beton van de zuigertekening in een cilinder van een vultrechter terwijl andere één zijn beton in de lossingspijpen gelijktijdig ontslaat. Een klep die bepaalt welke cilinder aan de concrete vultrechter open is en welke men aan de lossingspijpen overschakelt open is telkens als de zuigers het eindpunt bereiken (zie hieronder rotsklep en animatie klikken met de linkermuisknop om te vergroten) en het proces gaat met de eerste cilinder verder nu het lossen en het tweede tekenings verse beton van de vultrechter.

De Concrete Pomp was bijzonder belangrijk in het hervormen van de bouw van grote hoge stijgingsgebouwen. Eerder waren de kranen aangewend om groot emmers (of skips) hoogtepunt van beton tot op te heffen waar het nodig was. Een kraan kon één emmer tegelijkertijd opheffen, normaal houdend rond 2 kubieke yards van beton.

Er zijn vele voordelen in het pompen van beton over dit emmer en kraansysteem. Evenals het kunnen beton pompen veel sneller dan emmers kon het opheffen, betekent het ook een constante levering van beton tot de bovenkant en de het plaatsen slangen kunnen worden geplaatst waar zij moeten zijn zodat kan het vloeibare beton rechtstreeks uit de slang gieten waar het heeft gevergd eerder dan het moeten een twee kubieke yardhoop van beton over het gewenste gebied verdelen.

 

 

Voordelen van het concrete pompen over het opheffen van het in skips via een kraan:

 

  • Veel groter volume van beton dat per uur wordt geplaatst. Een kraan zou goed lift 12m ³ per uur doen. Een Statische Pomp van Schwing kan meer dan 50m ³ per uur tot de bovenkant van de langste hoge stijgingsgebouwen pompen van vandaag.
  • Constante stroom. De Concrete Pompen van vandaag van Schwing kunnen beton zo snel pompen aangezien een vrachtwagenmixer in hen kan lossen. Zelfs zo snel aangezien twee vrachtwagenmixers kunnen in veel situaties lossen.
  • Minder verspilde manuren. De mensen die de concrete behoefte plaatsen om op de volgende partij te wachten terwijl skip in motie of wordt opnieuw gevuld bij de bodem is. De mensen bij de bodem wachten enkel op skip neer terug te komen terwijl het in motie of het lossen bij de bovenkant is. De ononderbroken stroom van een concrete pomp betekent minder rond wachtend.
  • De kraan kan andere taken uitvoeren. In plaats van het opheffen van emmers beton op en neer, kan de kraan worden aangewend om staalwerk, steiger, bekisting en al ander noodzakelijk bouwmateriaal aan waar te leveren het moet zijn.
  • Rechtstreeks geplaatst beton waar u het wilt. De het plaatsen slang kan rond worden bewogen zodat het beton kan worden geplaatst waar het nodig is. Een Afzonderlijke Plaatsende Boom kan ook worden aangewend om de eindslang precies te plaatsen waar het binnen een groot gebied nodig is. De mobiele concrete pompen komen met hun eigen specifieke plaatsende boom.
  • Lagere Loonkosten. Omdat het beton kan precies worden geplaatst waar het nodig is, slechts moet een minimumaantal mensen het beton verdelen - in tegenstelling tot wanneer skip dumpt zijn een lading en de mensen nodig om het beton naar waar dan te verplaatsen het nodig is.
  • Snellere insteltijden. Een mobiele pomp kan op plaats aankomen, zijn kraanbalken en boom uitbreiden en beton omhoog pompen vele vloeren binnen een uur. Het kan twee of zelfs drie dergelijk werk in een dag zelfs doen.
 
De Rotsklep

 

Aangezien de vraag voor verder te pompen en hoger beton groeide, kon de vlakke poortklep in gebruik tegelijkertijd aan de vereiste druk niet meer het hoofd bieden en in 1982, patenteerde Schwing de revolutionaire „Rotsklep“. Dit kon met veel hogere druk werken, die de hoogten en de afstanden toelaten voor het concrete pompen om zeer worden verhoogd. De hoge druk in de het systeemhulp van de Rotsklep verzegelt de klep eerder dan het werken tegen het.

De brede mond van de Rotsklep helpt ook de systeemstal houden en is uiterst - het lage dragen wegens het lage wrijvingontwerp. Het schurende beton schaaft slechts tegen één kant van de klep op een gegeven moment, bijna halverend de hoeveelheid slijtage in vergelijking met andere ontwerpen.

 
Het plaatsen van het beton

Het pompen van het beton is één aspect van de algemene taak. Een andere controleert waar het beton wordt geplaatst. Terwijl dit kan worden gedaan door de eindslang manueel te plaatsen, wordt een gearticuleerde plaatsende boom met afstandsbediening vaak gebruikt om de het plaatsen slang precies te plaatsen waar het beton nodig is. Het robotachtige wapen wordt ontworpen om te openen en is een klein gebied elke vlek binnen de lengte van de boom te kunnen bereiken. Zelfs als er moeilijke barrières en beperkingen in het gebied zijn. De pijp stelt de lengte van de boom in werking en een het plaatsen slang op het eind kan worden geplaatst om het beton precies te plaatsen waar het, snel en gemakkelijk nodig is.

 

Types van Concrete Pompen

 

Buiten capaciteit, wordt het belangrijkste verschil tussen de diverse types van concrete pompen bepaald door het extra materiaal dat als deel van de pomp komt. Een concrete pomp in zijn eenvoudigste vorm wordt het best vertegenwoordigd door een Stationaire Concrete Pomp. De toevoegingen aan dit, die in andere types van concrete pomp resulteren zijn:

  • Vervoer - een specifiek voertuig om de pomp te vervoeren en te plaatsen,
  • Een Boom - een specifieke plaatsende boom maakte aan de pomp vast,
  • en zelfs een Vrachtwagenmixer - om het beton op te slaan en te leveren.

 

 
Mobiele Pomp
 

Een Mobiele Concrete Pomp, die ook als Vrachtwagen Opgezette Mobiel wordt bekend neemt zowel een concrete pomp als een plaatsende boom opgezet op een vrachtwagenchassis op. Mobiles komt met bomen die zich van minder dan 20 meter aan degenen uitstrekken die hoogten meer dan 60 meter kunnen bereiken. Het voordeel van een mobiele pomp is dat het bij een baan kan verschijnen en concreet zeer snel pompen aan overal binnen de waaier van de boom. Dit maakt mobiele boompompen zeer op de breedste waaier van bouwprojecten populair, snel kunnend aan pomp bij zeer hoge volumes aan waar het beton met minimumarbeidsvereisten nodig is.

 
Stationaire Pomp
 

Een Statische Concrete Pomp, die ook als Stationaire, Lijnpomp of Aanhangwagen Opgezette Concrete Pomp wordt bedoeld wordt opgezet op een aanhangwagen en vereist dat een afzonderlijke pijpleiding wordt vastgemaakt bereikend aan waar het beton moet worden geplaatst. De pijpleiding is een reeks staal of rubberpijpen, die ook als beton wordt gekend plaatsend slangen, verbonden en manueel in bijlage aan de afzet van de pomp. Het andere eind van de pijp kon of aan een Afzonderlijke Plaatsende Boom worden vastgemaakt, die het beton toelaten om met precisie snel over een breed gebied worden geplaatst of het zou kunnen enkel met een rubber het plaatsen slang voor handplaatsing eindigen. Een Statische Pomp moet afzonderlijk aan banen worden gesleept of worden vervoerd.

Het voordeel van een statische pomp is dat de pijpleiding lang kan zijn zodat de daadwerkelijke pomp zeer ver vanaf waar kan zijn het beton wordt geplaatst; misschien honderden meter hieronder of zelfs kilometers weg. Dit maakt statische pompen essentieel voor het een tunnel graven van het werk en hoge stijgingsbouw. De statische Concrete pompen komen in een veel grotere waaier van capaciteit dan die gebruikt op Mobiele pompen. Van kleiner pompenideaal voor het woon en lage recht van het stijgingswerk tot SP8800 die kan bereiken verspert de druk tot 243 en pomp meer dan 100m ³ per uur. Het is een midden van de waaier SP4000 die het Wereldverslag voor het pompen van beton aan de hoogste verticale afstand houdt. (De baan omvatte ook een horizontale component van meer dan 1km.) Een het pompen afstand heeft nog worden gevonden die niet door een Schwing-pomp kan worden gedaan.

 
De vrachtwagen zette Statische Pomp op
 

Een statische pomp kan ook op een vrachtwagenchassis maar zonder een boom worden opgezet, resulterend in een Opgezette Statische Concrete Pomp van Schwing Vrachtwagen. Deze zijn perfect voor de vele snelle banen waar een boom niet zou kunnen bereiken. Het zou een plak voor een uitbreiding kunnen zijn bij de rug van een huis of tuinieren waar het runnen van door een pijpleiding of het gebouw rond maken de enige optie is. Een normale statische pomp zou moeten op een Hiab-vrachtwagen worden gesleept of worden geleverd maar met de Vrachtwagen Opgezette Statische Pomp, kan de exploitant het aan plaats rechtstreeks drijven. De Schwingsvrachtwagen zette Statische Pompen op ook komt met opslag voor maximaal 100 meters pijpleiding en andere toebehoren zodat nodig is alles in één plaats die de exploitant toestaan om omhoog in te pakken en rechtstreeks aan de volgende baan te leiden zodra het werk wordt voltooid.

 
De Concrete Pomp van de vrachtwagenmixer
 

Een ander aspect van concrete plaatsing is de levering van beton. Zowel hebben de Mobiele als Statische Pompen een groot vultrechter om beton van een vrachtwagenmixer te ontvangen. Nochtans biedt Schwing Stetter een mobiel product aan dat ook een levering van beton met het draagt. Fahrmischer Beton Pumpen (de concrete pomp van de vrachtwagenmixer) combineert niet alleen een pomp en boom maar ook de concrete opslag en het vervoer in de vorm van een mixervrachtwagen, allen in één pakket.

Bezoek onze YouTube-Verbinding om de video te zien: ☞☞☞Achieve Innovaties

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2023 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.