Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Kwaliteitsvereisten van Gepompt Beton
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Kwaliteitsvereisten van Gepompt Beton

2021-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Kwaliteitsvereisten van Gepompt Beton

KwaliteitVereisten voor gepompt beton

Veel factoren zoals lengte, aantal bochten in de lijn, type buis, grootte van een lijn, hoogte waar het beton wordt gepompt,en het betonnen mengsel beïnvloeden de werkcapaciteit van een betonnen pomp.

1) Pomplijnen

De pijpleidingen die in betonnen pompen worden gebruikt, zijn over het algemeen een combinatie van starre pijpen en zware flexibele pijpen.De aanvaardbare stijve buis kan van staal of plastic en is verkrijgbaar in maten van 3 tot 8 inch in diameter.

De aluminiumlegeringsbuis mag niet als pompleiding worden gebruikt. De flexibele slang is gemaakt van rubber, spiraalgewonden flexibele metaal en kunststof.de pijpleiding moet van dezelfde grootte zijn en zo zijn aangelegd dat er een minimum aantal bochten zijn.

2) Gemengde verhoudingen

De proporties van de betonnen bestanddelen van de pompbare mengsels zijn in wezen dezelfde als die welke met andere methoden moeten worden geplaatst.

De druk die de pomp uitoefent, kan de mortel van het ruwe aggregaat afdwingen en een verstopping in de lijn veroorzaken als het mengsel niet goed is geproportioneerd.

Het gehalte aan cement zal over het algemeen iets hoger zijn bij gepompte mengsels dan bij mengsels die met conventionele methoden worden geplaatst.

3) Grob aggregaat

The nominal maximum size of the coarse aggregate is restricted to one-third of the inside diameter of the pump for crushed aggregates or 40 percent of the smallest inside diameter of the pump for well-rounded aggregates.

Voor het efficiënt pompen van beton met vermalen aggregaat is een te hoog gehalte aan mortel nodig dan voor beton met afgeronde aggregaat.

4) Fijn aggregaat

De eigenschappen van fijne steengroeven als ingrediënt in beton zijn cruciaal bij het proportioneeren van pompbare mengsels dan de eigenschappen van ruwe steengroeven.

In combinatie met cement en water vormen de fijne steengroeven de mortel die de ruwe steengroeven in suspensie door de pompleiding overbrengt.

De productie van de aggregaten is gebaseerd op de productie van aggregaten van de volgende soorten:

5) Slaping

De noodzaak van water voor een optimale daling en om die daling gedurende een pompplaats onder controle te houden, zijn beide uiterst belangrijke factoren.

Beton met een helling van minder dan 2 centimeter wanneer het aan de pomp wordt geleverd, is moeilijk te pompen.Beton met dalingen van meer dan 6 inch kan scheiden waardoor een verstopping in de pompleiding en kan een pomphulp nodig hebben om de samenhang van de betonnen mengsel te verhogen.

6) Vervaardiging

Materialen die de bewerkbaarheid verbeteren, zoals waterreductie-agenten, waterreductie-additieven met een hoog bereik en luchttrekkende additieven, evenals pozzolanas, verbeteren meestal de pompbaarheid.

Het is gebruikelijk dat tijdens het pompen een afname van het luchtgehalte optreedt.

Daarom kan het nodig zijn om vóór het pompen een hoger luchtgehalte in het betongemisch te brengen.

7) Planning

Een goede regeling van de gehele pompoperatie, met inbegrip van de plaats van de pomp, de lijnopstelling, de plaatsingsvolgorde en de betonnen toevoer, zal tijd en kosten besparen.

De pomp moet zo dicht mogelijk bij het plaatsingsgebied zijn en betonnen transportsystemen moeten gemakkelijke toegang tot de pomp hebben.

De pijpleidingen van de pomp naar het plaatsingsgebied moeten van stijve buizen bestaan en een minimum aantal bochten bevatten.

Bezoek onzeYouTubeLink om de video te zien:☞☞☞Innovaties bereiken

Achieve Innovations (Changsha) Co., Ltd., is gespecialiseerd in gereconstrueerde betonnen pompen en onderdelen, leveren alleen klanten met hoge standaard betonnen pompen, Ondertussen levert ACHIEVE klanten en partners:
1) Gereconstrueerde vrachtwagenkraan
2) Nieuwe betonnen pompen
3) Betonbatterijen
4) Torenkranen en bouwheftrucks
5) Onderdelen voor betonnen pompen en betonnen batchfabrieken

 

U kunt contact opnemen met het ACHIEVE-team via WhatsApp:
+86 189 7589 9860 (Keeway)
+86 135 0746 4139 ((Joanna)
+86 180 7516 1689 ((Vigoss)
+86 135 0849 0450 ((Liu)

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2024 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.