Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Kwaliteitsvereisten van Gepompt Beton
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Kwaliteitsvereisten van Gepompt Beton

2021-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Kwaliteitsvereisten van Gepompt Beton

Kwaliteitsvereisten van Gepompt Beton

Vele factoren zoals lengte, aantal krommingen in de lijn, type van pijp, grootte van een lijn, hoogte waaraan het beton wordt gepompt, en het concrete mengsel beïnvloeden de het werk capaciteit van een concrete pomp.

1) Pomplijnen

De pijpleidingen die in concrete pompen worden gebruikt zijn over het algemeen een combinatie van stijve pijp en op zwaar werk berekende flexibele pijp. De aanvaardbare stijve pijp kan van staal of plastiek worden gemaakt en is beschikbaar in grootte bij 3 tot 8 duim in diameter.

De pijp van de aluminiumlegering niet als pomplijn moeten zou worden gebruikt. De flexibele slang wordt gemaakt van rubber, spiraalvormig gekronkeld flexibel metaal, en plastieken. Als mogelijk, zou de pijpleiding één grootte moeten bedragen en opgemaakt om een minimumaantal krommingen te bevatten.

2) Mengselaandelen

De aandelen concrete ingrediënten van pumpable mengsels zijn hoofdzakelijk hetzelfde als die dat door andere methodes moet worden geplaatst. Het concreet die worden gepompt moeten samenhangend zijn.

De ruwe mengsels pompen niet goed. De druk die door de pomp wordt uitgeoefend kan het mortier vanaf het ruwe complex dwingen veroorzakend een stagnatie in de lijn als het mengsel niet behoorlijk aangepast is.

De inhoud van cement zal over het algemeen lichtjes hoger voor gepompte mengelingen dan die van mengsels zijn die door conventionele methodes worden geplaatst.

3) Ruw Complex

De nominale maximumgrootte van het ruwe complex is beperkt tot één derde de binnendiameter van de pomp voor verpletterde complexen of 40 percent van de kleinste binnendiameter van de pomp voor goed-rond gemaakte complexen.

De overmaatse deeltjes zouden moeten worden geëlimineerd. De bovenmatige mortierinhoud zal noodzakelijk zijn effectief om een beton te pompen die verpletterde complexen dan voor beton bevat rond gemaakte complexen bevatten.

4) Fijn Complex

De eigenschappen van fijne complexen als ingrediënt in beton zijn kritieker in het aanpassen van pumpable mengsels dan de eigenschappen van de ruwe complexen zijn.

Gecombineerd met het cement en het water, stellen de fijne complexen het mortier samen dat de ruwe complexen in opschorting door de pomplijn overbrengt.

Beide soorten complex vervaardigden fijne complexen en het natuurlijke zand kan in gepompte mengsels worden gebruikt.

5) Ineenstorting

De noodzaak van water voor optimale ineenstorting en om controle van die ineenstorting door een het pompen plaatsing te handhaven is beide uiterst belangrijke factoren.

Het concreet die ineenstortingen hebben minder dan 2 duim wanneer geleverd aan de pomp zijn moeilijk aan pomp. Het concreet die ineenstortingen hebben meer dan 6 duim kunnen het veroorzaken van een stagnatie in de pomplijn afzonderen en kunnen een het pompen hulp vereisen om de cohesie van de concrete mengeling te verhogen.

6) Toevoegsels

De materialen die bruikbaarheid, zoals water-verminderende agent, hoog-waaier water-reductiemiddel verbeteren, en air-entraining toevoegsels, evenals pozzolanas, verbeteren gewoonlijk uitpompbaarheid.

Het is gebruikelijk om een daling van luchtinhoud tijdens het pompen te ervaren. De gespecificeerde luchtinhoud essentieel voor de duurzaamheid van beton zou op het punt van plaatsing op de plaats moeten worden verkregen.

Daarom kan het noodzakelijk zijn om een hogere luchtinhoud in het concrete mengsel mee te voeren alvorens te pompen.

7) Planning

De juiste regeling van de gehele het pompen verrichting met inbegrip van pompplaats, lijnlay-out, die opeenvolging, zal en concrete levering plaatsen in besparingen van tijd en uitgave resulteren.

De pomp zou zoals dichtbij het plaatsingsgebied uitvoerbaar moeten zijn mogelijk. Het beton die systemen vervoeren zou gemakkelijke benaderingen van de pomp moeten hebben.

De pijpleidingen van de pomp aan het plaatsingsgebied uit stijve pijp moeten zouden worden samengesteld en een minimumaantal krommingen bevatten.

Bezoek onze YouTube-Verbinding om de video te zien: ☞☞☞Achieve Innovaties

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2023 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.