Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe u een hoogwaardige pompwagen kiest
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Hoe u een hoogwaardige pompwagen kiest

2023-07-05

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe u een hoogwaardige pompwagen kiest

De pomptruck is een belangrijke uitrusting voor het transport van beton naar de bouwplaats. Het kan de bouwefficiëntie verbeteren, de arbeidskosten verlagen en de kwaliteit van beton waarborgen.Er zijn veel merken pomptrucks op de markt.Hoe kies je een pomptruck van hoge kwaliteit? In dit artikel krijg je enkele suggesties voor de volgende aspecten.

Bezoek onzeYouTubeLink om de video te zien:☞☞☞Innovaties bereiken

laatste bedrijfsnieuws over Hoe u een hoogwaardige pompwagen kiest  0

1. Het type en het doel van de pomptruck. Volgens de manier waarop beton wordt gepompt, kunnen pomptrucks worden onderverdeeld in autopompen, aanhangwagenpompen, vrachtwagenpompen en torenpompen.Verschillende soorten pompwagens zijn geschikt voor verschillende technische toepassingenZo zijn bijvoorbeeld autopompen geschikt voor grootschalige projecten zoals stedelijke bouw, bruggen en tunnels, en zijn aanhangwagenpompen geschikt voor plattelandsbouw en kleinschalige projecten.Daarom, moet u bij de keuze van een pomptruck het juiste type en de juiste specificatie kiezen volgens uw eigen technische behoeften.

 

2. de prestaties en parameters van de pomptruck. de prestaties en parameters van de pomptruck hebben een directe invloed op de werkingsdoeltreffendheid en veiligheid. bij de keuze van een pomptruckLet op de volgende belangrijke parameters:: maximaal vervoervermogen, maximale vervoersafstand, maximale vervoerdruk, maximale vervoerhoogte, maximale vervoerdeeltjesomvang, enz.Deze parameters bepalen of de pomptruck kan voldoen aan de behoefte aan betonlevering van het projectIn het algemeen geldt dat hoe hoger de prestaties van de pomptruck, hoe hoger de prijs.dus je moet een pompwagen kiezen met een redelijke kostenprestatie volgens je budget en de werkelijke situatie.

 

3Het merk en de kwaliteit van de pomptruck. Het merk is een belangrijk symbool om de kwaliteit van pomptrucks te meten.pompwagens van bekende merken hebben hoge garanties op technisch niveauBij de keuze van een pomptruck moet u proberen een merk te kiezen met een goede reputatie en reputatie, en vermijdt u het kopen van nep- of minderwaardige producten.let op om te controleren of de verschillende onderdelen van de pomp truck intact zijn, of er corrosie, scheuren, olielekturen, enz. zijn, of er kwalificatiecertificaten en inspectieverslagen, enz. zijn.

 

4. Gebruik en onderhoud van pomptrucks. Tijdens het gebruik van de pomptruck is het noodzakelijk om te voldoen aan de bedrijfsprocedures, en regelmatig schoonmaken, smeren,herziening en andere onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van het voertuig te verlengen en de normale werking ervan te waarborgenBij het gebruik van de pomptruck moet u op de volgende punten letten: (1) Voordat u met het werk begint, moet u de pomptruck voorverwarmen en testen om te controleren of alle onderdelen normaal zijn.(2) Bij het vervoer van beton, is het noodzakelijk de concentratie, temperatuur, vochtgehalte en andere indicatoren van het beton te controleren om storingen zoals buisblokkering en stroomstoring te voorkomen.(3) Nadat het werk is voltooid, moeten de leidingen en hoppers tijdig worden gereinigd om te voorkomen dat het beton agglomereert of verhardt.droog en geventileerd plaats om direct zonlicht of regen te vermijden.

 

Kortom, bij de keuze van een pomptruck van hoge kwaliteit moeten type, prestaties, merk, kwaliteit, gebruik en onderhoud, enz. volledig worden overwogen.en een redelijke keuze te maken volgens zijn eigen technische behoeften en de werkelijke omstandighedenIk hoop dat dit artikel voor u nuttig kan zijn. Als u andere vragen of behoeften heeft, neem dan contact met ons op en we zullen u van harte van dienst zijn.

 

Achieve Innovations (Changsha) Co., Ltd., is gespecialiseerd in gereconstrueerde betonnen pompen en onderdelen, leveren alleen klanten met hoge standaard betonnen pompen, Ondertussen levert ACHIEVE klanten en partners:
1) Gereconstrueerde vrachtwagenkraan
2) Nieuwe betonnen pompen
3) Betonbatterijen
4) Torenkranen en bouwheftrucks
5) Onderdelen voor betonnen pompen en betonnen batchfabrieken

 

U kunt contact opnemen met het ACHIEVE-team via WhatsApp:
+86 189 7589 9860 (Keeway)
+86 135 0746 4139 ((Joanna)
+86 180 7516 1689 ((Vigoss)
+86 135 0849 0450 ((Liu)

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2024 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.