Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer HOE WERKT EEN CONCRETE POMP?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

HOE WERKT EEN CONCRETE POMP?

2021-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer HOE WERKT EEN CONCRETE POMP?

HOE WERKT EEN CONCRETE POMP?

De bouw is een hoge vlucht nemende zaken en een één de waarvan eisen om in de komende jaren worden verondersteld te stijgen. Volgens het Wereld Economische Forum, groeit de bevolking van de stedelijke gebieden van de wereld door 200.000 personen een dag, en al die nieuwe huisvesting van de inwonersbehoefte, medische diensten, scholen, vervoersinfrastructuur en meer. De bouw van stedelijke infrastructuur zal om aan de behoeften van een groeiende bevolking te voldoen bijna zeker bouwcontractanten en arbeiders in de hoge vraag in de komende jaren houden.

 

In het bouwvak, zijn de efficiency en de betrouwbaarheid bij een premie. Maar op vele projecten, vooral grote, complexe projecten, is het gemakkelijk achterop te raken. De globale raadplegende groep McKinsey schat dat een enorme 98% van bouwprojecten op grote schaal kostenoverschrijdingen of vertragingen oploopt. En het gemiddelde bouwproject op grote schaal beëindigt omhoog dalend 20 maanden — bijna twee jaar — achter op het schema.

Voor de preventie van kwesties als deze, is het noodzakelijk om het beste, meest efficiënte materiaal op de markt te gebruiken. Wanneer het over het gieten concrete komt, concrete pompen bied wezenlijke voordelen in efficiency en handigheid aan.

 

DE WETENSCHAP ACHTER HET CONCRETE POMPEN

 

Wat is een concrete pomp? Een concrete pomp is een hulpmiddel dat voor het overbrengen van vers gemengd vloeibaar beton naar de plaats op een bouwwerf wordt gebruikt waar het nodig is. Het werkt gebruikend een klepsysteem en de basisprincipes van hydraulica.

 

Wanneer het beton wordt vereist, mengt een het mengen zich vrachtwagen eerst beton binnen zijn roterende trommel. Dan giet de vrachtwagen zijn vloeibaar beton in een vultrechter, dat het beton blijft roeren zodat het niet zal hard maken. Van daar, zuigt de concrete pomp het vloeibare beton uit de vultrechter, door een klepsysteem, en in het gebied waar het, soms met het gebruik van hulpslangen moet worden bepaald.

 

Bestaan de interne werkingen van een tweeling-cilinder hydraulische concrete pomp typisch uit twee parallelle cilinders. De cilinders hebben afwisselend aandrijvingszuigers binnen hen dat beweging hen in tegenovergestelde richtingen. Aangezien één cilinder zich vooruit beweegt, zich terug beweegt andere. Aangezien één cilinder zich terug beweegt, zich vooruit beweegt andere.

 

De eerste cilinder, die ook als de materiële cilinder wordt bekend, trekt beton uit de vultrechter. De tweede cilinder, de lossingscilinder, duwt het beton uit de pomp in de plaats waar het nodig is. De twee zuigers werken achter elkaar, afwisselend binnen trekkend en ontslaand hun volumes van vloeibaar beton. De hydraulische stroom die door de ononderbroken stroom van beton wordt gecreeerd is wat de twee cilinders om veroorzaakt afwisselend af te wisselen. Deze ononderbroken stroom is ook belangrijk om het vloeibare beton te houden van het hard maken.

VERSCHILLENDE TYPES VAN CONCRETE POMPEN

De concrete pompen komen in een paar basisverscheidenheden — lijnpompen en boompompen.

 

1. LIJNpompen

Bereikt het de pomp vloeibare beton van lijnpompen in slangen op grondniveau tot het beton ongeveer zijn bestemming. De slangen bieden de flexibiliteit aan om door stegen en rond huizen te kronkelen waar de vrachtwagen niet kan kunnen parkeren. Hieronder zijn een paar voorbeelden van types van lijnpompen:

Stationaire pompen: Een stationaire pomp, of de aanhangwagen-opgezette pomp, zijn de meest basisvorm van concrete pomp. Het bestaat uit een pomp opgezet op een kleine aanhangwagen. Een afzonderlijke vrachtwagen is noodzakelijk om een stationaire pomp aan baanplaatsen te slepen. Een stationaire pomp ook heeft geen boom, zodat zijn de afzonderlijke pijpleidingen of plaatsen van slangen noodzakelijk om het beton van de pomp aan waar te dragen het moet gaan. Een afzonderlijke plaatsende boom is ook noodzakelijk om het beton precies te plaatsen.

 

Vrachtwagen-opgezette statische pomp: De vrachtwagen zette statische pompen op wordt opgezet op vrachtwagenbedden, zodat kunnen de werknemers hen aan baanplaatsen rechtstreeks drijven. Deze types van concrete pompvrachtwagens hebben het plaatsen van bomen niet, niettemin, zodat zullen zij het gebruik van afzonderlijke het plaatsen slangen vereisen om het beton te krijgen waar het moet gaan.

 

De pomp van de vrachtwagenmixer: Dit alle-in-één model is een concrete mixer met een pomp in bijlage zodat kan het direct van de mixer pompen. Dit model is efficiënt in vele toepassingen, hoewel het een opstelling vereist van de baanplaats die voor het opdrijven van een groot het mengen zich vrachtwagenrecht naast de plaats toestaat waar het beton moet worden gegoten.

 

2. BOOMpompen

Een boompomp breidt zich door de lucht uit om het beton te pompen waar het moet gaan. Het heeft een lang, flexibel, met afstandsbediening wapen dat uit gearticuleerde secties wordt samengesteld, en het wapen breidt zich in de lucht heel erg zoals een kraan uit. De boompompen en kunnen voor moeilijk te bereiken gebieden worden gebruikt geen die een lijnpomp, zoals de hogere vloeren van high-rise of een flatgebouw kan bereiken. Zij kunnen ook over huizen en in yards voor de bouw van binnenplaatszwembaden of tuineigenschappen bereiken. Wanneer de boom niet in gebruik is, vouwt het in keurige segmenten op de rug van de vrachtwagen voor vervoer op.

 

De werknemers kunnen dit soort pomp aan baanplaatsen rechtstreeks drijven, en de plaatsende boom kan het beton zetten waar het moet gaan zonder het gebruik van extra slangen te vereisen. Deze high-rise concrete boompompen werken snel, en zij kunnen om het even welk gebied binnen bereik van de boom bereiken. Hun gebruikersvriendelijke eigenschappen maken boompompen op bouwwerven veelzijdig en populair.

 

De gearticuleerde secties boompompen komen in een paar verschillende het vouwen configuraties:

Broodje-en-vouwen: De secties broodje-en-vouwenpompen vouwen onder volgende in een krullende motie. Zij zijn ideaal voor wijdopen ruimten omdat zij overvloed van te openen ruimte nodig hebben.

 

Z en ZZ: De secties deze pompen vouwen afwisselend als een harmonika. Zij zijn ideaal voor montage door strakke ruimten en over en onder obstakels, zoals over een huis en dan onder boomtakken.

RZ: Deze pompen, ook genoemd multifold pompen, hebben secties zijn een combinatie broodje-en-vouwen en z-secties.

Bij DY Concrete Pompen, specialiseren wij ons in boompompen. Al onze boompompen zijn volledig drivable vrachtwagen-opgezette pompen met vier, vijf of zes gearticuleerde secties voor superieur horizontaal en verticaal bereik. Elk van onze vrachtwagens heeft een chassis met drie, vier of vijf assen, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de boompomp.

 

Enkelen van de vele modellen die wij omvatten het volgende hebben aangeboden:

57-meter 6 sectie RZ-Vouwen boompomp (57X-6RZ): Dit is pomp van de ourflagship modelof de mobiele concrete boom voor middelgrote en grote bouwwerven. Deze pomp is onze het langst en het productiefst. Zijn ongelooflijk verticaal bereik van 56,2 meters en horizontaal bereik van 52,2 meters maken tot het ideaal voor lange gebouwen en uiterst moeilijk te bereiken gebieden, en zijn zes gearticuleerde secties geven het superieure 360 graadmobiliteit. Zijn afstandsbediening staat voor nauwkeurige, gemakkelijke concrete plaatsing toe.

 

43-meter 5 sectie RZ-Vouwen boompomp (43X-5RZ): Het thismedium-gerangschikte concrete ideaal van boompumpis voor zowel commerciële als woonbouwprojecten. Zijn verticaal bereik van 42,3 meters en horizontaal bereik van 38,3 meters staan voor overvloed van toegang tot hoge plaatsen toe, terwijl het compactere vrachtwagenlichaam het gemakkelijk maakt om in woonruimten te parkeren. Zijn gearticuleerd, met afstandsbediening wapen maakt het gemakkelijk om over of onder boomtakken en machtslijnen te navigeren.

 

33-meter 5 sectie ZZ-Vouwen boompomp (33X-5ZZ): Pumpisideaal van de Thislightweightboom voor commerciële en woontoepassingen waar de mobiliteit een prioriteits is. Vijf harmonika-vouwt gearticuleerde secties van deze pomp staan het toe om in allerlei hard-aan-toegangsgebieden te bereiken, en zijn kleine grootte staat het toe om in strakke ruimten, zoals onder bruggen en in binnenlandse ruimten met plafonds van 19 voet te werken.

 

GEMEENSCHAPPELIJKE TOEPASSINGEN VOOR CONCRETE POMPEN

 

Waar worden de concrete pompen gebruikt? De concrete pompen zijn geschikt voor gebruik in een grote verscheidenheid van bouwtoepassingen.

Plak de bouwstichtingen: Gebouwen die geen kelderverdiepingen hebben vlakke plakken van beton als hun stichtingen hebben. Het is essentieel om een stevige stichting te hebben die niet in water en barst zal laten of zal verzakken. De concrete pompen zijn kritiek zodat gaat het werk snel en regelmatig en de concrete einden omhoog waar het zou moeten zijn. Die manier, geen onvolmaaktheden kan in de stichting voorkomen.

De bouw van stichtingen met kelderverdiepingen: Voor gebouwen met kelderverdiepingen, is het proces om de fundamenten te leggen ingewikkelder. De concrete pompen zoals boompompen zijn essentieel zodat zijn er geen tijdvertragingen waarin de fouten kunnen voorkomen of een deel van het beton kan verharden alvorens het klaar is. Gebruikend boompompen voor de hulp van kelderverdiepingsstichtingen zorg ervoor dat het de bouw project kan op tijd worden voltooid.

High-rise gebouwen: Met high-rise gebouwen, is een boompomp vaak essentieel wegens de verhoging en bereikt het verstrekt. De bouwbedrijven kunnen boomliften gebruiken om beton aan hogere vloeren te pompen snel, gemakkelijk en veilig en het bouwproces ervoor zorgen blijft op programma.

 

Wegviaducten en tunnels: De wegviaducten moeten van duurzaam, gewapend beton worden gemaakt om het dagelijkse tonnage van verkeer te steunen dat over hen overgaat. De rijwegtunnels moeten ook sterk genoeg zijn niet om onder het gewicht van de aarde boven hen in te storten. Het gebruiken van een concrete pomp zorgt ervoor de baan efficiënt en effectief gedaan wordt. De viaducten en de tunnels ook impliceren vaak het werken met één of andere verhoging, en het gebruik van een concrete pomp, vooral een boompomp voor zijn toegevoegde lift, maakt de baan sneller en gemakkelijker.

Bruggen en dammen: De bruggen en de dammen moeten groot, sterk en regelmatig zijn om het gewicht van zwaar voertuigverkeer en intense waterdruk te steunen. De boompompen, in het bijzonder, bieden het voordeel van hun te verzekeren lift en uitbreiding aan die het beton tot de bovenkant van een lange brug of een dam kan snel pompen.

 

Parkerenstructuren: De parkerengarages bestaan gewoonlijk uit verscheidene niveaus, en het is moeilijk aan de hoogste niveaus zonder een concrete pomp concreet te worden. Het gebruiken van een concrete pomp laat de bouw van een lange parkerenstructuur om snel worden voltooid en zonder verspilde arbeid toe.

Stoepen en oprijlanen: In de bouw van een nieuw huis, concentreren vele huiseigenaars zich het meest vastbesloten op het huis zelf. Nog, zijn de stoep en de oprijlaan ook essentiële elementen. Sommige huiseigenaars verleid om de oprijlaan en de stoepen zelf worden te gieten, maar het in dienst nemen van een professioneel contracterend bedrijf dat een concrete pomp zoals een boompomp kan verstrekken is vaak de beste weddenschap voor een vlotte, stabiele en behoorlijk genezen oprijlaan en een stoep.

 

In-grondzwembaden: Een in-grond zwembad heeft een concrete stichting, veel de manier een kelderverdieping doet. De concrete pompen, vooral boompompen, bieden een bepaald voordeel voor de bouw van binnenplaatszwembaden aan. Niemand wil een zware vrachtwagen die door de achteryard drijven, maar een boompomp kan gemakkelijk over het huis van de straat bereiken en het beton met minimale verstoring gieten aan de yard.

 

De terrassen en de tuin werpen stichtingen af: Zoals met binnenplaatszwembaden, zijn de binnenplaatsterrassen en de stichtingen van de tuinloods volkomen geschikt voor concrete pompen zoals boompompen. De boompompen kunnen in de binnenplaats van de straat bereiken en de concrete plakken voor deze eigenschappen in een oogwenk gieten.

Veel van deze toepassingen vragen het gieten van een vlakke concrete plak. Maar hoe lang het neemt om een concrete plak te leggen?

 

Het het gieten proces zelf gebeurt snel — potentieel in een minder dan uur. Zodra het, niettemin heeft gegoten, moet het beton een tijdje plaatsen. Typisch, kan een plak na 24 uren worden gelopen, maar het zal langer voor het beton om duren te worden volledig genezen. Een algemene vuistregel in de bouwnijverheid is dat het 28 dagen voor beton vergt om zijn volledige sterkte te bereiken, hoewel geloven sommige autoriteiten wordt het het genezen proces nog spoediger voltooid.

 

HOE DE CONCRETE POMPEN DE BOUWNIJVERHEID HEBBEN VERANDERD?

Het gebruik van concrete data van Roman tijden — zowel bevatten Colosseum als het Pantheon significante hoeveelheden beton — maar omhoog tot vroeg - Th-20 eeuw, met de uitvinding van de concrete pomp, was het gietende beton een arbeid-intensieve zaak.

De concrete pompen zijn een dramatisch voordeel voor de bouwnijverheid geweest. Veronderstel een bouwvakker die in de vroege jaren 1900 een kruiwagenhoogtepunt die van beton duwen, reis na reis na afmattende, zwetende reis maken, tot hij definitief de bescheiden hoeveelheid beton noodzakelijk voor het project had gegoten. Deze methode is inefficiënt, tijdrovend en arbeid-intensief. De concrete pomp verstrekt een veel gemakkelijkere en snellere manier om beton te bewegen.

 

De concrete pompende vrachtwagens zijn bijzonder transformatief in high-rise bouw geweest. Vóór de uitvinding van de concrete pomp, moesten de kranen zware emmers beton in de lucht naar hogere vloeren opheffen. Een emmer houdt slechts een kleine hoeveelheid beton, zodat was dit proces inefficiënt. De moderne concrete pompen kunnen veel sneller pompen dan de kranen emmers kunnen opheffen, en zij voor een ononderbroken stroom van beton toestaan. Zij laten ook dat het beton toe worden gegoten direct via een plaatsende boom eerder dan wordt overgebracht sloppily in een emmer.

De concrete pompen bieden ook veel andere voordelen aan. Omdat zij onophoudelijk werken, kunnen zij wezenlijke volumes van beton tegelijkertijd pompen. Omdat het beton altijd stroomt, zijn de werknemers constant bezig, nooit zich bevindt rond en wachtend op beton om door andere methodes aan te komen. Een concrete pomp kan zeer snel opstelling zijn, en het vereist slechts een klein aantal werknemers om het in werking te stellen. Al deze eigenschappen maken tot concrete pompen essentiële gebruikersvriendelijke, efficiënte en tijdbesparende eigenschappen vandaag op om het even welke bouwwerf.

Bezoek onze YouTube-Verbinding om de video te zien: ☞☞☞Achieve Innovaties

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2023 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.