Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Voordelen om het Concrete Pompen in Bouw Comapare aan het Gewone Concrete Plaatsen Te gebruiken
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Voordelen om het Concrete Pompen in Bouw Comapare aan het Gewone Concrete Plaatsen Te gebruiken

2021-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Voordelen om het Concrete Pompen in Bouw Comapare aan het Gewone Concrete Plaatsen Te gebruiken

Voordelen van het gebruik van betonnen pompen in de bouw in vergelijking met gewone betonnen plaatsing

Factoren die in aanmerking moeten worden genomen Betonpompen Gewone betonnen plaatsing
Snelere betonnen plaatsing Bij een groot bouwproject is snelheid altijd een belangrijke factor.De belangrijkste voordelen van betonpompen zijn dat het sneller is om beton ter plaatse te gieten dan andere traditionele methoden. In gewone betonnen plaatsingen is meer tijd nodig voor het plaatsen van beton.Wanneer een betonpomp niet ter plaatse wordt gebruikt, moet de kleinere apparatuur mogelijk naar verschillende locaties worden verplaatst om een giet te voltooien.
Minder arbeid Het pompen van beton vereist over het algemeen minder arbeid dan andere methoden van betonnen plaatsing.De site zal minder overvol lijken en arbeiders gebruiken voor andere belangrijke taken wanneer het beton rechtstreeks wordt geplaatst. Wanneer het nodig is om het beton handmatig ter plaatse te plaatsen, is meer arbeid vereist en ook de kwaliteit van het gieten van beton hangt af van het vakmanschap van de arbeiders.
Kwaliteit van beton Bij betonpomping is minder water nodig dan bij andere methoden, wat betekent dat beton bij het plaatsen helemaal niet krimpt en niet barst en zijn sterkte behoudt.Het pompen van beton zorgt ervoor dat het beton gedurende zijn gehele levensduur sterk en duurzaam is. De kwaliteit van het betonnen kan niet worden gehandhaafd door het handmatig te plaatsen, omdat het afhankelijk is van weersomstandigheden.veroorzaken bloeding en krimpproblemen die de sterkte van beton verslechteren.
Beton gietnauwkeurigheid Voor complexe locaties zoals hoge gebouwen en geïsoleerde betonnen vormwanden is nauwkeurigheid van het grootste belang, die kan worden gehandhaafd door betonnen pompen. In complexe of overvolle locaties is een normale plaatsing van beton niet haalbaar omdat het plaatsen moeilijk wordt en ook tot afsplitsing van de ingrediënten van beton leidt.
Gemak bij het plaatsen van beton Het betonpompsysteem is eenvoudigweg handiger dan de oude meng- en gietmethoden.De boomarm kan over het dak van het huis of andere structuren reiken om het beton op plaatsen te plaatsen waar andere soorten machines het niet kunnen bereiken. It becomes more difficult to pour the concrete if it is required to place the concrete on high-rise buildings which cause more labor force and more wastage of material in conveying from a place of mixing to placing.
Een snellere voortgang van de werkzaamheden Bij betonpomping wordt het gieten van beton met behulp van een pomp uitgevoerd, zodat de ontlading of de hoeveelheid geproduceerd beton groter is, wat kan leiden tot snellere vooruitgang in de bouwwerkzaamheden. In de gewone plaatsingsmethode wordt beton vervoerd door arbeid met pan of emmers die vertraging veroorzaken of meer tijd in beton verbruiken.
Weersomstandigheden Beton dat door pompen wordt geplaatst, wordt niet beïnvloed door de atmosferische omstandigheden omdat het wordt overgebracht door middel van Waterverlies in het betongemengsel tijdens het plaatsen tijdens warm weer kan leiden tot krimp van het beton.

 

Bezoek onzeYouTubeLink om de video te zien:☞☞☞Innovaties bereiken

 

 

Achieve Innovations (Changsha) Co., Ltd., is gespecialiseerd in gereconstrueerde betonnen pompen en onderdelen, leveren alleen klanten met hoge standaard betonnen pompen, Ondertussen levert ACHIEVE klanten en partners:
1) Gereconstrueerde vrachtwagenkraan
2) Nieuwe betonnen pompen
3) Betonbatterijen
4) Torenkranen en bouwheftrucks
5) Onderdelen voor betonnen pompen en betonnen batchfabrieken

 

U kunt contact opnemen met het ACHIEVE-team via WhatsApp:
+86 189 7589 9860 (Keeway)
+86 135 0746 4139 ((Joanna)
+86 180 7516 1689 ((Vigoss)
+86 135 0849 0450 ((Liu)

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2024 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.