Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Voordelen om het Concrete Pompen in Bouw Comapare aan het Gewone Concrete Plaatsen Te gebruiken
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons

Voordelen om het Concrete Pompen in Bouw Comapare aan het Gewone Concrete Plaatsen Te gebruiken

2021-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Voordelen om het Concrete Pompen in Bouw Comapare aan het Gewone Concrete Plaatsen Te gebruiken

Voordelen om het Concrete Pompen in Bouw Comapare aan het Gewone Concrete Plaatsen Te gebruiken

Te overwegen factoren Het concrete Pompen Het gewone Concrete Plaatsen
Snellere concrete plaatsing De snelheid van het plaatsen is altijd een belangrijke factor wanneer het over een groot-gerangschikt bouwproject komt. De belangrijkste voordelen van het concrete pompen zijn dat het een snellere manier is om concrete ter plaatse te gieten dan andere traditionele methodes. In gewoon beton die meer vereiste tijd plaatsen in het plaatsen van beton. Wanneer een concrete pomp niet gebruikte ter plaatse is kan het kleinere materiaal rond naar verschillende plaatsen moeten worden verplaatst om één te beëindigen giet.
Minder arbeid Het concrete pompen vereist over het algemeen minder op de manier van arbeid dan andere methodes van het concrete plaatsen. Ook, zal de plaats minder verstopt schijnen en het gebruik werkt voor andere belangrijke taken wanneer het beton direct wordt geplaatst. Wanneer het wordt vereist om het beton te plaatsen manueel ter plaatse vereiste meer arbeid en ook de kwaliteit van het gieten van beton van het vakmanschap van arbeiders afhangt.
Kwaliteit van beton Met het concrete pompen, is minder water nodig dan met andere methodes. Dit betekent dat wanneer het beton wordt geplaatst het niet zal krimpen en bij allen zal barsten en het zal handhaven zijn sterkte. Het pompen van beton verzekert het sterke en duurzame beton over zijn volledige levensduur. De kwaliteit van het plaatsen van beton kan niet worden gehandhaafd door beton manueel te plaatsen omdat het van verweringsvoorwaarden afhangt. Ook, oorzaak het aftappen en inkrimpingsproblemen die de sterkte van beton verslechteren.
Concrete het gieten nauwkeurigheid Voor complexe plaatsen zoals high-rise gebouwen en geïsoleerde concrete vormmuren is de nauwkeurigheid het belangrijkst, wat kan worden gehandhaafd door concrete te pompen. In complexe of verstopte plaats het normale kan plaatsen van beton niet uitvoerbaar zijn aangezien plaatsen moeilijk wordt en ook scheiding van ingrediënten van beton veroorzaakt.
Gemak in het plaatsen van beton Het concrete pompende systeem is enkel geschikter dan de oude mengeling en giet methodes. De boomwapens kunnen over de bovenkant van het huis of andere structuren bereiken om het beton in plaatsen te plaatsen waar andere types van machines niet kunnen bereiken. Het wordt moeilijker om het beton te gieten als het wordt vereist om het beton op high-rise gebouwen te plaatsen die meer beroepsbevolking en meer verspilling van materiaal in het vervoeren van een plaats van zich het mengen aan het plaatsen veroorzaken.
Snellere vooruitgang van het werk Bij het concrete pompen, wordt het gieten van beton gedaan zo gebruikend een pomplossing of de veroorzaakte hoeveelheid beton is meer die tot snellere vooruitgang in bouwwerkzaamheid kan leiden. In de gewone plaatsende methode, vervoert het beton langs werkt gebruikend pan of emmers die vertragingen of het verbruiken van meer tijd in beton veroorzaken.
Verweringsvoorwaarden Het beton dat door te pompen wordt geplaatst wordt niet beïnvloed door atmosferische voorwaarden aangezien het door middelen wordt overgebracht De waterverliezen kunnen in de concrete mengeling voorgekomen zijn terwijl het tijdens hete weersomstandigheden kan tot inkrimping van beton leiden plaatst.

 

Bezoek onze YouTube-Verbinding om de video te zien: ☞☞☞Achieve Innovaties

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Delen van de Putzmeister Concrete Pomp Leverancier. Copyright © 2021-2023 concretepump-parts.com . Alle rechten voorbehoudena.